Загрузка...
Культуры прямого внесения ITALAC™
Культуры прямого внесения ITALAC™ для производства сыров и кисло-молочных продуктов, которые обладают стабильным составом штаммов микрофлоры, устойчивые к бактериофагам, высокоактивные, просты в использовании.
Продление сроков хранения продуктов
Натуральные антимикробные препараты для решения микробиологических проблем в продуктах при хранении
Современные решения для управления пищевой безопасностью ЗМ™
Тест-пластины ЗM™Petrifilm™, а также Система ЗМ™Clean-Trace™ для экспресс-контроля гигиены

Семінар на тему "Сучасні методи управління харчовою безпекою, методи мікробіологічного контролю та управління ризиками на виробництві харчових продуктів та напоїв" назад

Доброго дня шановні гості нашого сайту. У данній статті я вважаю за необхідне розповісти
про нещодавно проведені нашою фірмою семінари з питань харчової безпеки

11 жовтня 2016 року у Львові,а також 20 жовтня 2016 року у Києві нами було проведено семінари на такі теми:

wrong_adress

У семінарі прийняли участь близько 50 учасників, які являються представниками різних напрямків виробництва харчових продуктів та напоїв
серед яких були присутні представники мікробіологічних лабораторій від провідних виробників України, частина з яких вже є нашими клієнтами,
а також багато потенційних клієнтів які маюнь наміри впровадження на своєму виробництві рішення які пропонує наша компанія.

wrong adresswrong adress

На данних семінарах була розглянута проблема забезпечення безпеки виробництва харчової продукції.
Законодавчі акти, нормативні документи, санітарно-гігієнічні норми визначають тільки вимоги до безпеки харчових продуктів, але не
регламентують метод їх забезпечення.

Багаторічна практика харчових підприємств СРСР припускала і припускає в даний час тільки один метод забезпечення безпеки харчової
продукції – систему контролю. Ця система заснована на:

Практика зарубіжних підприємств пропонує інший ефективніший метод забезпечення безпеки. Цей метод заснований на управлінні ризиками
на основі системи «Аналіз небезпечних чинників і критичні контрольні точки» (Hazard Analysis and Critical Control Points – HACCP)

wrong adress

Більш детальну інформацію з цього питання ви можете знайти тут
Продукція компанії ЗМ, дистрибьюторами якої являємося ми робить можливим впровадження метода HACCP на виробництві в найбільш короткий
термін. Також спеціалісти нашої фірми надають Вам всю необхідну інформацію та допоможуть швидко внести данне покращення у виробництво
Отже не варто хвилюватися за складність цього методу чи додаткові витрати на навчання ваших спеціалістів для його освоення, наші спеціалісти завжди зможуть допомогти у освоєнні технології та вирішенні виникших питань.

Якщо у вас виникли питання з приводу безпеки виробництва харчових продуктів, або хочете отримати консультацію телефонуйте за тел.  +380973647891 або +380634363667, також ви можете зв'язатися з нами написавши на e-mail: ks.megatrade@gmail.com